מכשיר לרידוד בשר למיקסר קיצנאייד להכין את הנתח הטרי כמו המעובד מהסופר מרקט


295 
  • משלוח: 


קרא עוד


קל לשימוש

שלב 1

ליישר את המרדד עם המכונה ולהתקין אותה, ולהדק את הברגים כדי לאבטח אותו שלא ישתחרר.

שלב 2

שים את הכיסוי על מרדד הבשר.

שלב 3

להגדיר את מהירות המכונה ל 1 או 2 ולהתחיל לעבוד. ודא שהבשר לא קפוא לפני העבודה.


גריז בשר טוב

טוב יותר ומהיר מאשר בשר רוך ביד.

אין חלודה

חומר סגסוגת אלומיניום לא מחליד לשמור על הטעם המקורי של בשר.

ניתן לשטיפה במדיח כלים

באמצעות מדיח כלים מקל על שטיפה, ואתה יכול גם להשתמש במים חמים כדי לשטוף, וזה גם נוח מאוד