שלב 1ליישר את המרדד עם המכונה ולהתקין אותה, ולהדק את הברגים כדי לאבטח אותו שלא ישתחרר. | שלב 2שים את הכיסוי על מרדד הבשר. | שלב 3להגדיר את מהירות המכונה ל 1 או 2 ולהתחיל לעבוד. ודא שהבשר לא קפוא לפני העבודה. |
גריז בשר טובטוב יותר ומהיר מאשר בשר רוך ביד. | אין חלודהחומר סגסוגת אלומיניום לא מחליד לשמור על הטעם המקורי של בשר. | ניתן לשטיפה במדיח כליםבאמצעות מדיח כלים מקל על שטיפה, ואתה יכול גם להשתמש במים חמים כדי לשטוף, וזה גם נוח מאוד |