Tender Crisp- טכנולוגיה המאפשרת לבשל במהירות את המזון תוך שמירה על עסיסיות המזון ובגימור מושלם וקריספי סיר לחץ– 70% מהיר יותר בהשוואה לשיטות בישול מסורתיות טיגון, אפייה ובישול באוויר חם– 75% פחות שמן בהשוואה לשיטות טיגון מסורתיות 7 תכניות בישול:סיר לחץ – בישול מהיר להשגת רכות ושמירה על עסיסיות המזוןאידוי – לבישול בריא ושמירה על הערכים התזונתיים של המזוןבישול איטי – עד 12 שעות בישול בטמפרטורה נמוכה בישול/צריבה – הכנת תבשילים באופן רגיל כמו בבישול מסורתי אוויר חם – לטיגון מזון מופחת שמן או ללא שמן אפייה/צלייה – להכנת מאפים, לחם ועוגות, לצלייה של עופות, דגים וכו' גריל – לצריבה מהירה של המזון מתאים להכנת מגוון סוגי מאכלים: בשר, עוף, דגים, ירקות, קטניות, אורז, פסטה, מרק, פשטידות, מאפים ועוגות, צ'יפס, שניצל ועוד 14 דרגות של בטיחות מכניות וחשמליות לסיר הלחץ סיר בנפח 6 ליטר עם ציפוי קרמי מונע הידבקות סלסילת– COOK&CRISP בנפח 3.7 ליטר רשת מתהפכת לצלייה ולאידוי ניתן לניקוי במדיח כלים