Устройство для раскатки мяса для кухонного миксера, позволяющее готовить свежий кусок так же, как обработанный из супермаркета.
שלב 1ליישר את המרדד עם המכונה ולהתקין אותה, ולהדק את הברגים כדי לאבטח אותו שלא ישתחרר. | שלב 2שים את הכיסוי על מרדד הבשר. | שלב 3להגדיר את מהירות המכונה ל 1 או 2 ולהתחיל לעבוד. ודא שהבשר לא קפוא לפני העבודה. |
גריז בשר טובטוב יותר ומהיר מאשר בשר רוך ביד. | אין חלודהחומר סגסוגת אלומיניום לא מחליד לשמור על הטעם המקורי של בשר. | ניתן לשטיפה במדיח כליםבאמצעות מדיח כלים מקל על שטיפה, ואתה יכול גם להשתמש במים חמים כדי לשטוף, וזה גם נוח מאוד |